POEJ?

Què és el programa POEJ de Sant Boi?

Un programa per millorar l’ocupabilitat de les persones joves de Sant Boi per mitjà de l’orientació laboral, la formació professional i l’acompanyament personalitzat amb l’objectiu de l’activació i l’empoderament personal i professional.

El programa es divideix en 9 itineraris. Cada un d’ells contempla la formació en un dels Certificats de Professionalitat (C.P) que major contractació registren al municipi. Alhora, un equip de professionals t’ajudarà a descobrir quines són les teves potencialitats i com explotar-les per treure’n benefici en el mercat laboral. Aprendràs totes aquelles tècniques per a la recerca de feina: com fer un bon CV, com actuar a una entrevista de feina, etc. Durant tot aquest procés, tindràs una persona referent a la teva disposició per solucionar tots els dubtes que et sorgeixin i acompanyar-te en l’assoliment dels teus objectius!

Per si encara estàs indecís/a, la participació al programa té una ajuda formativa de 200€ mensuals durant la formació!!

Certifi… de què?

El certificat de professionalitat és un document oficial que acredita a qui l’obté que és competent professionalment per a desenvolupar una activitat laboral d’acord amb les exigències de la producció i l’ocupació i és vàlid per a tot el territori espanyol!

 

 

 

 

Anuncios